Carbon Amstelveenseweg 970-972 Amsterdam

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN OP DE GRENS VAN STAD EN LAND

4 luxe nieuwbouw appartementen aan de rand van het Amsterdamse Bos.

 Download hier de volledige brochure van Carbón

Aan de lommerrijke Amstelveenseweg – randje Amsterdamse Bos – woont u én in Amsterdam Zuid, én in de natuur. Juist op déze veelzijdige toplocatie bouwt Ontwikkelings Maatschappij Buitenveldert nieuwbouwproject Carbón: een eigentijds bouwwerk dat plaats biedt aan vier ruime appartementen met veel buitenruimte.

carbon

Wonen aan het Amsterdamse Bos – het vakantiegevoel
Carbón wordt slechts door de Hoornsloot en een historisch spoorlijntje gescheiden van het befaamde Amsterdamse Bos, met ruim 1000 hectare aan natuur hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omgeving. Hier bevinden zich (onder meer) een veelheid aan sportfaciliteiten, een jachthaven, speelweiden, een openluchttheater, vijvers, maneges, de Bosbaan, een geitenboerderij, het Wagener Stadion en diverse horecagelegenheden. Direct ten noorden van het Amsterdamse Bos ligt het Nieuwe Meer.

Heerlijk ruim, van binnen én buiten
Carbón is gebouwd op twee aangrenzende percelen. De twee naast elkaar gelegen benedenwoningen tellen beide twee verdiepingen (begane grond en bel-etage), hebben een woonoppervlak van circa 170m² en beschikken over een tuin van circa 100m², direct aan (bevaarbaar) water. Het appartement op de eerste verdieping heeft een oppervlak van circa 155m² en heeft aan de achterzijde een balkon van circa 29 m². Het appartement op de tweede verdieping heeft een totale oppervlakte van circa 170m² en het appartement beschikt over twee balkons aan de voorzijde met een totale oppervlakte 11m², een balkon aan de achterkant van circa 31m² en een circa 70m² tellend dakterras. Plattegrond tekeningen van de woningen treft u verderop in deze brochure aan.

De Amstelveenseweg verbindt van oudsher Amsterdam met het direct ten zuiden daarvan gelegen Amstelveen. De weg begint in Amsterdam West, bij de Overtoomsesluis in de Kostverlorenvaart, en loopt vanaf daar via onder meer het Vondelpark, het historische Haarlemmermeerstation, het monumentale Olympisch Stadion, het VU Medisch Centrum en het Amsterdamse Bos richting Amstelveen.

Centraal en uitstekend bereikbaar
De Amstelveenseweg ligt te midden van het Olympisch Stadion, het VU Medisch Centrum, zakendistrict de Zuidas, de hoofdkantoren van ING en KPMG, Amsterdam Oud-Zuid, het Gijsbrecht van Aemstel Park, de Vrije Universiteit Amsterdam, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, park De Braak, golfclub Amsterdam International (gereed medio 2012) en natuurlijk het Amsterdamse Bos.

De appartementen zijn uitstekend bereikbaar: Schiphol en Station Amsterdam Zuid (met trein-, tram- en metroverbindingen) liggen vlakbij en de zuidelijke ringweg (A10) en de A9 bevinden zich beide op nog geen vijf minuten rijden, waarmee ook de A2 en de A4 zo bereikt zijn. Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand (dwars door het Vondelpark) en is ook met het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar.

OMB – Ontwikkelings Maatschappij Buitenveldert
Ontwikkelings Maatschappij Buitenveldert (OMB) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve appartementen: OMB ontwikkelde al woningen aan het Oosterpark, de Alexander Boersstraat, de Koninginneweg en de Amstelveenseweg. De woningbouwprojecten van OMB passen perfect in hun omgeving, zijn comfortabel, veilig en logisch ingedeeld en voldoen uiteraard aan de hoogste normen van warmte- en geluidsisolatie.

Reacties zijn gesloten.